Gözden kaçırmayın
Fenerbahçe, Türkiye Süper Kupası'nda Galatasaray'ı DevirdiKOSO'da Güven Tazelendi
Kayseri Oto Sanatkarlar Odası (KOSO) tarafından düzenlenen 30. Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut başkan Şeyhi Odakır yeniden başkanlığa seçildi. Tek aday olarak girdiği seçimden 424 oy alarak çıkan Odakır, oda üyelerinin güvenini bir kez daha kazandı.
Tarihte Bir İlk Yaşandı
Genel kurulda bir konuşma yapan Şeyhi Odakır, bu seçimin KOSO tarihinde bir ilk olduğunu vurguladı. Odakır, "KOSO tarihinde ilk kez tek adaylı bir seçim yapıldı. Bu sonuç, esnafımızın bize duyduğu güvenin en büyük göstergesidir" ifadelerini kullandı. Daha önceki dönemlerde her seçimde oy oranlarını artırdıklarını hatırlatan Odakır, bu kez karşılarında aday olmaması nedeniyle oyların tamamını aldıklarını ve bunun kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini belirtti.
Yeni Dönemin Hedefleri
Yeni dönemi "tecrübe dönemi" olarak nitelendiren Başkan Odakır, önümüzdeki süreçte odaklanacakları projeler hakkında bilgiler verdi. Odakır'ın açıkladığı öncelikli hedefler şunlar oldu:
- Bugüne kadar iki büyük sanayi sitesi kazandırdıklarını, üçüncü sanayi sitesi için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.
- Şehir Hastanesi bölgesinde devam eden konut projelerinin yeni etaplarla büyüyeceğini ifade etti.
- Otomotiv sektörünün geleceği için önemli olan elektrikli araçlara yönelik projeleri yakından takip ettiklerini kaydetti.
2026 Seçimlerine İlişkin Değerlendirme
2026 yılının oda seçimleri yılı olduğunu hatırlatan Şeyhi Odakır, Kayseri'de son dönemde yapılan birçok oda seçiminde mevcut başkanların tekrar göreve geldiğine dikkat çekti. Odakır, seçim sürecinde kendisine destek olan tüm esnafa ve emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.








Yorumlar
Yorum Yap