Gözden kaçırmayın

Eski ABD Başkanı Trump'ın Grönland'ı Satın Alma Planı Ortaya ÇıktıEski ABD Başkanı Trump'ın Grönland'ı Satın Alma Planı Ortaya Çıktı

Süper Lig'de Liderlik Değişti


Süper Lig'in 35. haftasında oynanan kritik derbide Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı 2

  • 0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte puan tablosunda liderlik değişti ve Fenerbahçe, averajla da olsa zirveye yükseldi. Maçın tek golü, ikinci yarıda Jayden Oosterwolde'nin kafasından geldi.


  • Derbinin Gergin Dakikaları


    İstanbul'daki Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan ve tüm Türkiye'nin gözünün üzerinde olduğu maç, her iki takımın da şampiyonluk yarışındaki en önemli sınavlarından biriydi. İlk yarı golsüz berabere sona ererken, ikinci yılın 48. dakikasında Fenerbahçe öne geçmeyi başardı.


    Oosterwolde'nin Golü Zirveye Taşıdı


    Maçın kaderini değiştiren gol, Jayden Oosterwolde'den geldi. Fenerbahçe'nin sol kanattan geliştirdiği hücumun ardından yapılan ortada, Hollandalı futbolcu mükemmel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Bu gol, takımına hem derbi zaferi hem de liderlik koltuğunun kapısını aralayan kritik üç puanı getirdi.


    Ligde Son Durum


    Bu zaferin ardından Fenerbahçe, Galatasaray ile aynı puana (99) ulaştı. Ancak sarı

  • lacivertliler, averaj üstünlüğü sayesinde ligi lider olarak tamamladı. Bu durum, şampiyonluğun belirlenmesi için sezonun son haftalarını daha da heyecanlı hale getirdi.



    • Fenerbahçe: 99 Puan (+80 Averaj)

    • Galatasaray: 99 Puan (+77 Averaj)


Her iki takım da şampiyonluk mücadelesini son haftaya taşırken, ligdeki son maçlar büyük bir merakla bekleniyor.