Gözden kaçırmayın

Aksaray'da Buzlu Yolda Meydana Gelen Motosiklet Kazasında Bir Kişi YaralandıAksaray'da Buzlu Yolda Meydana Gelen Motosiklet Kazasında Bir Kişi Yaralandı

Erciyes Beyaza Büründü


Kayseri'de etkili olan kar yağışı, Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes'i adeta beyaz bir örtüyle kapladı. Gece boyunca süren yoğun kar yağışı sonrası bölgedeki kar kalınlığı 130 santimetreyi buldu.


Kartpostallık Manzaralar Oluştu


Yağış, akşam saatlerinde başlayan yağmurun ardından gece yerini kara bırakmasıyla gerçekleşti. Erciyes Kayak Merkezi'nde oluşan bu doğa olayı, kartpostallık görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Dağın eşsiz manzarası, dron ile havadan görüntülendi.


Pistler ve Ulaşım Yolları Görüntülendi


Havadan yapılan çekimlerde, Erciyes'e giden yolların ve kayak pistlerinin bembeyaz bir görünüme kavuştuğu gözlemlendi. Yoğun kar, bölgeyi ziyaret eden kayak severler için ideal koşullar oluşturdu.