Jandarma 17 İlde Kaçak Alkole Darbe Vurdu
Türkiye genelinde son iki hafta içerisinde düzenlenen operasyonlarda, sahte ve kaçak alkol üretimine büyük bir darbe indirildi. İçişleri Bakanlığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 27 bin 886 litre sahte alkollü içki ve 67 bin 994 litre etil alkol ele geçirildi.
6 İmalathane Deşifre Edildi
Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kırklareli, Manisa, Ordu, Rize ve Tekirdağ'da yürütülen çalışmalarda, 6 adet yasa dışı alkollü içki imalathanesi tespit edilerek faaliyet dışı bırakıldı. Operasyonlar kapsamında 66 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Vatandaş Sağlığı İçin Kritik Müdahale
Yapılan bu operasyonlarla, sahte ve kaçak alkol üretiminin vatandaşların can ve mal güvenliği üzerinde oluşturduğu tehdit bertaraf edilmeye çalışıldı. Ele geçirilen ürünlerin, piyasaya sürülmeden önce engellenmesi, olası sağlık felaketlerinin önüne geçilmesi açısından hayati önem taşıyor.
Operasyonlar 81 İlde Aralıksız Devam Edecek
İçişleri Bakanlığı, sahte alkol üretimine yönelik operasyonların 81 ilde aralıksız şekilde sürdürüleceğini açıkladı. Vatandaşların, şüpheli gördükleri her türlü durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi istendi. Yetkililer, yapılan ihbarların titizlikle değerlendirileceğini ve gerekenin en hızlı şekilde yapılacağını duyurdu.
Operasyonlarda emeği geçen tüm jandarma personeli tebrik edildi.











Yorumlar
Yorum Yap