Gözden kaçırmayın
Güllü'nün Kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in Gözaltı Öncesi WhatsApp Mesajları Ortaya ÇıktıSuriye'deki Hain Saldırıda Can Kaybı
ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Suriye'de gerçekleşen hain bir pusu saldırısında 2 ABD askeri ve 1 ABD'li sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıda ayrıca 3 ABD askerinin de yaralandığı bildirildi.
Saldırının Zamanı ve Yeri
Olay, 13 Aralık tarihinde Suriye'de meydana geldi. Saldırıyı, DAEŞ mensubu bir saldırganın kurduğu pusu sonucu gerçekleşti.
Çatışma ve Saldırganın Etkisiz Hale Getirilmesi
Pusu sonrası başlayan çatışmada, saldırgan askerler tarafından öldürüldü. CENTCOM tarafından yapılan açıklamada, saldırganın artık bir teşkil oluşturmadığı teyit edildi.
Operasyonların Devam Edeceği Vurgulandı
ABD Merkez Komutanlığı, bölgedeki operasyonlara devam edeceklerini ve müttefikleriyle birlikte DAEŞ tehdidiyle mücadele etmeyi sürdüreceklerini duyurdu. Yaşanan kayıplara rağmen, terörle mücadele misyonunun devam edeceği ifade edildi.









Yorumlar
Yorum Yap