Gözden kaçırmayın

Kayseri'de Yan Bakma İddiasıyla Çıkan Kavga: 1 Ölü, Tutuklu 6 SanıkKayseri'de Yan Bakma İddiasıyla Çıkan Kavga: 1 Ölü, Tutuklu 6 Sanık

Kayseri'de Yaşanan Cinayetin Dehşet Verici Detayları


Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine saldıran bir emekli başçavuş, kapıyı açamayınca bina görevlisinin eşini bıçaklayarak öldürdü. Zanlının olaydan önce eşinin kapısını balta ile kırmaya çalıştığı ve olay yerinden kaçtığı belirlendi.


Olay Nasıl Gelişti?


Olay, sabah saat 09.45 sıralarında, Melikgazi'ye bağlı Köşk Mahallesi Yuva Sokak'ta meydana geldi. İ.Ş. (51), bir buçuk yıldır boşanma sürecinde olduğu eşi Y.Ş.'nin evine girmeye çalıştı. Kapıyı açamayınca, bina girişinde görevlinin eşi M.G.'yi bıçaklayan zanlı, olay yerinden uzaklaştı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu kısa sürede yakalanan İ.Ş., gözaltına alındı.


Mağdur Eşin İfadesi Dehşeti Gözler Önüne Serdi


Olaydan sonra ifadesine ulaşılan Y.Ş., 2024 yılından beri eşinden ayrı yaşadığını ve 2025 yılının Ağustos ayında resmi boşanma davası açtığını belirtti. Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Y.Ş., "En son eşim beni dün yine telefonla tehdit etti. Elektriğin kesilmesi ve asansörün hareketi üzerine eşimin geldiğini anlayıp kapıyı kilitledim. Zile basmadan, direkt balta ile kapıyı kırmaya başladı. 'Polisi arıyorum, git' diye seslenmeme rağmen durmadı, yaklaşık 5 dakika uğraştı. Ben 112'yi aradım. Polis geldiğinde ise o kaçmıştı" ifadelerini kullandı.


Y.Ş. ayrıca, "Daire kapısını açabilse öldüreceğinden eminim" diyerek zanlının niyetinin net olduğunu vurguladı. Olay sırasında küçük oğlunun da yanında olduğunu ve kapının polis ve itfaiye ekiplerinin çabasıyla yarım saat sonra açılabildiğini söyledi.


Zanlının Geçmişi ve Yakalanma Süreci


Emekli başçavuş olan zanlı İ.Ş.'nin, daha önce de benzer şekilde eşinin evine geldiği ve kamera sistemlerine müdahale ettiği öğrenildi. Cinayetin ardından kaçan zanlı, polisin süratle başlattığı operasyonla kısa sürede yakalandı. Soruşturma kapsamında zanlının ifadesi alınırken, olayla ilgili teknik incelemeler de devam ediyor.