Gözden kaçırmayın
İstanbul Ataşehir'de Kadın Sürücüye Saldıran Şahıs Gözaltına AlındıDiyarbakır Annelerinin 2241 Günlük Evlat Nöbeti
Türkiye, Diyarbakır Anneleri'nin 2 bin 241 gündür aralıksız sürdürdüğü evlat nöbetiyle bir kez daha gündeme geldi. İçişleri Bakanlığı yetkilileri, Diyarbakır'da annelerle bir araya gelerek dayanışma mesajları verdi.
Terörsüz Bir Gelecek İçin Dimdik Duruş
Annelerin cesaret, feraset ve dimdik duruşlarının, Terörsüz Türkiye hedefine giden yolda önemli bir dayanak olduğu vurgulandı. Ziyaret sırasında, terörün olmadığı, kardeşliğin, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir geleceğin birlikte inşa edileceği mesajı öne çıktı.
Huzur ve Güven Vurgusu
Diyarbakır'da yapılan buluşmada, tüm Türkiye'yi kucaklayan bir huzur ve güven ortamının sağlanması için kararlılık ifade edildi. Bu kapsamda, annelerin mücadelesinin toplumsal birlik ve beraberliğe katkısının altı çizildi.











Yorumlar
Yorum Yap