Vali Çiçek'ten Mahalle Ziyareti
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, mesai sonrasında Kocasinan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Çiçek, mahallede bulunan esnafları tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Esnafla Sıcak Diyalog
Ziyaretler sırasında esnafa hayırlı işler dileyen Vali Çiçek, onlarla sohbet ederek günlük işleyiş ve taleplerini dinledi. Mahallenin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali, vatandaşların ilettiği taleplerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı.
Vatandaşların Talepleri Dinlendi
Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette, vatandaşların öneri ve istekleri yerinde dinlendi. Vali Çiçek, yaptığı açıklamada, "Esnafımızın ve hemşehrilerimizin yanında olmaya, onları dinlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Hane Ziyaretleriyle Sohbet
Esnaf ziyaretlerinin ardından Mithatpaşa Mahallesi'nde hane ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek, vatandaşlarla birebir sohbet etme fırsatı buldu. Bu ziyaretler, yerel yönetim ile halk arasındaki diyaloğu güçlendirmeyi amaçlıyor.







Yorumlar
Yorum Yap