Gözden kaçırmayın

İstanbul Ataşehir'de Kadın Sürücüye Saldıran Şahıs Gözaltına Alındıİstanbul Ataşehir'de Kadın Sürücüye Saldıran Şahıs Gözaltına Alındı

Bakanlar Arasında Önemli Görüşme


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, iki bakanlık arasındaki iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi gündem maddeleri arasında yer aldı.


Nazik Ev Sahipliğine Teşekkür


Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na gösterdiği nazik ev sahipliği için teşekkürlerini iletti. Bakanlar düzeyindeki bu tür görüşmelerin, kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmada kritik bir rol oynadığı vurgulandı.


Ziyaretin, iki bakanlığın ortak çalışma alanları olan altyapı güvenliği, ulaşım emniyeti ve şehir içi ulaşım sistemleri gibi konularda yeni iş birliklerinin kapısını aralayacağı değerlendiriliyor.