Yapay Zeka Devi Genişliyor
ABD'li yapay zeka yazılım şirketi Perplexity, yapay zeka tabanlı tasarım girişimi Visual Electric'i bünyesine kattı. Bu satın alma hareketi, şirketin yapay zeka ekosistemindeki genişleme stratejisinin önemli bir adımı olarak görülüyor.
CEO'dan Resmi Açıklama
Perplexity CEO'su Aravind Srinivas, satın alma işlemini resmi olarak X platformu (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımla doğruladı. Srinivas'ın açıklaması, stratejik bir hamle olarak değerlendirilen bu birleşmenin detaylarını kamuoyuna duyurdu.
AI Tasarım Alanında Yeni Bir Dönem
Visual Electric'in satın alınması, yapay zeka destekli görsel ve tasarım araçları pazarında önemli bir gelişme olarak kaydedildi. Bu hamlenin, Perplexity'nin hizmet yelpazesini genişleteceği ve kullanıcılarına daha kapsamlı çözümler sunacağı öngörülüyor.













Yorumlar
Yorum Yap