Gözden kaçırmayın
İstanbul Ataşehir'de Kadın Sürücüye Saldıran Şahıs Gözaltına Alındıİçişleri Bakanı Yerlikaya Erzurum'daydı
Türkiye'nin huzuru için çalışmalarına ara vermeden devam eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün dadaşlar diyarı Erzurum'da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Yerlikaya, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ile bir araya gelerek bir valilik ziyareti yaptı.
Vali Çiftçi'ye Teşekkür
Ziyarette konuşan Bakan Yerlikaya, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye gösterdiği ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini sundu. Erzurum Valisi Çiftçi de Bakan Yerlikaya'nın ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi.
Erzurum'da Güvenlik Öncülükleri
İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın Erzurum ziyareti, bölgedeki güvenlik çalışmalarına katkı sağlamak ve yerel yönetimlerle iş birliğini güçlendirmek amacıyla düzenlendi. Ziyarette, Erzurum'daki güvenlik önlemleri ve asayiş düzeni hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Türkiye'nin Huzuru İçin Çalışmalar Devam Ediyor
Bakan Yerlikaya, Türkiye'nin huzuru için gece gündüz çalıştıklarını ve bu kapsamda tüm illerde güvenlik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti. Türkiye'nin huzuru için verilen mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ile bir araya geldi.
- Vali Çiftçi, Bakan Yerlikaya'ya ev sahipliği yaptı.
- Ziyarette güvenlik önlemleri ve asayiş düzeni hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.











Yorumlar
Yorum Yap