Gözden kaçırmayın

Macaristan Başbakanı Orban, Stratejik İşbirliği Toplantısı için İstanbul'daMacaristan Başbakanı Orban, Stratejik İşbirliği Toplantısı için İstanbul'da

Teoman'dan Ortadoğu Konseri Reddi


Ünlü şarkıcı Teoman, Orta Doğu'dan gelen konser teklifini, pazar günleri çalışmadığı gerekçesiyle reddetti. Şarkıcının menajeri Mehmet Üstündağ, bu kararı doğruladı. Teoman'ın yoğun programı ve kişisel tercihleri, bu teklifin değerlendirilmesinde etkili oldu.


Yoğun Program ve Kişisel Tercihler


Teoman'ın Orta Doğu'daki hayranları, sevilen sanatçıyı canlı olarak izleme fırsatını kaçırdı. Ancak, Teoman'ın kişisel tercihleri ve yoğun programı, bu konserin gerçekleşmesine engel teşkil etti. Şarkıcının pazar günleri çalışmadığı bilgisi, bu kararın ardındaki temel sebep olarak belirtildi.


Menajer Üstündağ'dan Açıklama


Teoman'ın menajeri Mehmet Üstündağ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Teoman'dan gelen konser teklifleri her zaman değerlendiriliyor. Ancak bu özel teklif, şarkıcımızın pazar günleri çalışmaması nedeniyle kabul edilemedi" şeklinde konuştu. Üstündağ, Teoman'ın gelecek planları doğrultusunda yeni konser fırsatlarının değerlendirileceğini ifade etti.



    • Teoman, Orta Doğu'dan gelen konser teklifini reddetti.

    • Reddin sebebi, Teoman'ın pazar günleri çalışmamasıydı.

    • Menajer Mehmet Üstündağ, kararı doğruladı.