Gözden kaçırmayın

Tuğyan Ülkem Gülter'in Arkadaşı Sultan Nur Ulu Adli Kontrol Talebiyle Mahkemeye Sevk EdildiTuğyan Ülkem Gülter'in Arkadaşı Sultan Nur Ulu Adli Kontrol Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Muharrem İnce'den Bakan Tekin'e Sert Eleştiri


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yönelik sert eleştirilerde bulundu. İnce, Bakan Tekin’i, çocukların geleceğini çalmakla suçladı.


Bakanlık Koltuğu ve Çocukların Geleceği


İnce, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Bakan Tekin’in koltuğunu korumak için çocukların geleceğini tehlikeye attığını iddia etti. Açıklamasında, Bakan Tekin’i “Altını pislettiğin Bakanlık koltuğundan kalkmamak için çocuklarımızın geleceğini çalıyorsun” ifadeleriyle eleştirdi.


Okullarda Temizlik Eksikliği Vurgusu


İnce, Bakan Tekin’e yönelik eleştirilerini daha da sertleştirerek, okullarda temizlik eksikliği konusunu gündeme getirdi. Bakan Tekin’in, “sahibine yaranarak koltuğunu garantilemeye çalışmak yerine önce okullara sabun koy” çağrısında bulundu. İnce, okullarda sabun gibi temel ihtiyaçların karşılanmadığını ve bunun çocukların sağlığı ve eğitimi üzerinde olumsuz etkileri olduğunu belirtti.


Eleştirilerin Temel Unsurları


İnce'nin eleştirileri şu şekilde özetlenebilir:



    • Bakan Tekin’in koltuğunu koruma önceliği

    • Okullarda temizlik eksikliği

    • Çocukların geleceğinin tehlikeye atılması


İnce, Bakan Tekin’in bu konudaki tutumunu değiştirerek çocukların geleceğine odaklanmasını talep etti.