Gözden kaçırmayın

Donald Trump: Ülkenin 38 Trilyon Dolarlık Borcunun Sorumlusu Önceki YönetimlerDonald Trump: Ülkenin 38 Trilyon Dolarlık Borcunun Sorumlusu Önceki Yönetimler

MHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen doğa yürüyüşü başarıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe, MHP Nevşehir İl Başkanlığı'na bağlı il, ilçe ve belediye başkanları ile birlikte KAÇEP Başkanı ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Etkinlik, doğal güzellikler içinde sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlendi. Katılımcılar güzel bir havada yürüyüş yaparak hem doğanın tadını çıkardı hem de beraberlik mesajı verdi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, etkinliğe ev sahipliği yaparak katılımcılara misafirperverlik gösterdi. Eren’e bu nazik davranışı için teşekkür edildi. Doğa yürüyüşü, yerel yönetimlerin birlikteliğini pekiştiren olumlu bir etkinlik olarak değerlendirildi.